1. Afrasteringen
  2. schutting

De top 10 beste schutting van 2024

De beste schutting voor je tuin vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn zoveel verschillende aanbieders en merken. Hierdoor kun je misschien het overzicht kwijt raken. Daarom is het goed als je één plek hebt waar je alles kunt vinden.

Op Tuinenkoopgids.nl ben je dan direct aan het goede adres. We hebben namelijk een top 10 schutting opgesteld, zodat jij snel de beste schutting voor je tuin kunt vinden. Je hebt dan geen zoekwerk om de juiste schutting te vinden. Je kunt dan gewoon onze website gebruiken en er zelfs direct één kopen.

Onze experts vonden de beste schutting

Uiteraard werken we bij Tuinenkoopgids.nl met experts. We willen er namelijk voor zorgen dat alleen de beste schutting in onze top 10 schutting komen te staan. We hebben dan ook de experts direct aan het werk gezet. Zij hebben na veel onderzoek te doen 10 goede schutting op een rijtje kunnen zetten.

De experts hebben dit op basis van allerlei verschillende aspecten gedaan. Zo kijk je naar de levensduur, maar ook naar de prijs. Daardoor kunnen we je garanderen dat alleen de beste schutting in onze lijst staan. De schutting vergelijkingen waren een hele klus, maar voor onze experts geen enkel probleem.

Op basis van alle informatie en een schutting test hebben we samen de top 10 opgesteld. Zo kun jij snel de juiste schutting voor je tuin vinden, zonder dat dit uren van je dag gaat kosten

De beste geteste schutting volgens Tuinenkoopigds.nl

De top 10 hebben we voor je hier onder op een rijtje gezet. De top 10 schutting bestaat uit de best geteste schutting. Een schutting kopen kun je altijd het beste doen wanneer je er voldoende onderzoek naar gedaan hebt. Daarom hebben we ook experts ingeschakeld om dit voor ons te kunnen doen.

Daarnaast is het wel verstandig om zelf ook te kijken welke eisen je hebt. Zo kun je ervoor zorgen dat je de beste schutting voor jouw situatie weet te vinden. Uiteindelijk weet je dan zeker dat de schutting een geruime tijd mee gaat en dat je er daadwerkelijk tevreden mee gaat zijn.

Marijke Jansen

Mijn liefde voor tuinen begon als een kind tussen de rozen van mijn grootmoeder. Met elke groeiende bloem groeide mijn fascinatie voor tuinproducten. Mijn pen werd een instrument om de kracht van zorgvuldig gekozen gereedschap en bloemen te beschrijven. Het schrijven van recensies werd mijn manier om anderen te inspireren om hun groene ruimtes te koesteren. Elk woord is doordrenkt met de geur van bloeiende bloemen en de belofte van een weelderige tuin. Mijn reis gaat voort, een leven gewijd aan het delen van de magie van de natuur.

Marijke

Top 10 schutting best getest

Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm.

5/5

Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm biedt u een prachtige oplossing voor uw tuin. Deze schutting is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout dat is geïmpregneerd zonder gebruik te maken van chroom. Hierdoor is de scherm bestand tegen vroegtijdige houtrot. U kunt ook gebruik maken van bijbehorend bevestigingsmateriaal en houten palen als optie. U krijgt bovendien 10 jaar garantie op naaldhout. Deze Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm biedt u een prachtig uitzicht in uw tuin. De schutting heeft 19 planks die 8x100mm dik zijn en 15x65mm tussenregels. Het heeft een afmeting van 180x180cm. Het hout is geïmpregneerd om het te beschermen tegen vocht en insecten, zodat de schutting lang meegaat. Bovendien is het FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. U krijgt ook 10 jaar garantie op naaldhout.

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk voor terreinen en hekwerk.

5/5

Blumfeldt tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk biedt een fris groene oplossing om uw terras of tuin af te schermen tegen nieuwsgierige blikken. Met dit 3 meter lange en 1 meter hoge scherm kunt u snel en eenvoudig een afrastering tegen inkijk plaatsen. De flexibele binddraad die bij de levering inbegrepen is, zorgt voor een goede bevestiging aan de afrasteringen, balustrades of hekwerken. Met ongeveer 1800 bladeren creëert u een dicht groen kleed dat niet alleen het zicht verspert, maar ook als bescherming tegen de wind en lawaai dient. De donkergroene bladeren zijn gemodelleerd naar klimop en zijn met kunststof bekleed draadgaas met mazen van 6 x 6 cm aangebracht. Blumfeldt's Afrastering tegen Inkijk is perfect geschikt voor het decoreren van binnen- en buitenruimtes. In verschillende designs beschikbaar zoals 300 x 100 cm donkergroen of 300 x 150 cm lichtgroen (artikel 10029243). Geniet van een weldadige privésfeer in uw tuin!

Wilgenschutting Concour Wilgenmat | 180x300 cm.

5/5

Deze Wilgenschutting Concour Wilgenmat is 180 cm breed en 300 cm hoog en daarmee een echte blikvanger. De wilgenmatten zijn opgebouwd uit duurzame wilgentenen en dat maakt de schutting of muur die je ermee bedekt, stevig en duurzaam. De wilgenmatten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, dus je kunt je terras, tuin of pergola net zo mooi aankleden als je interieur. De wilgenmatten bieden veel privacy. De wilgentenen zijn licht van kleur, waardoor de schutting of muur er fris en modern uitziet. Daarnaast zijn de wilgenmatten ook nog eens eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Wil je je tuin of terras opfleuren of wil je gewoon een lelijke muur of schutting verdoezelen? Kies dan voor de Wilgenschutting Concour Wilgenmat!

Schutting Tuinscherm Red Class Hout compleet incl. Betonpalen en Onderplaat (antraciet) 180x180 cm 10 Jaar garantie.

5/5

De Red Class schutting is een uiterst duurzame tuinscherm. Het bestaat uit een 180x180 cm grote schuttingpaneel, twee betonpalen, een antracietkleurige onderplaat, een afdekkap en bevestigingsmateriaal. De Red Class houtsoort heeft een aantal unieke eigenschappen, zoals een lange levensduur, een hoge weerbestendigheid en een lage onderhoudsbehoefte. Daarnaast heeft het een mooie, warme kleur en een mooie uitstraling. Door de betonpalen en de onderplaat heeft deze schutting extra stevigheid en stabiliteit. De afdekkap is gemaakt van sterk kunststof en geeft extra bescherming tegen weersinvloeden. Het bevestigingsmateriaal is van de beste kwaliteit en zorgt ervoor dat de schutting stevig op zijn plaats blijft staan. De Red Class schutting is zo gefabriceerd dat het jarenlang meegaat. Bovendien wordt het geleverd met een garantie van 10 jaar.

Hermadix Bouwhout Bangkirai-olie.

5/5

De Hermadix Bouwhout Bangkirai-olie is speciaal ontwikkeld om het hout te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en UV-straling. De olie dringt diep in het hout en herstelt de natuurlijke uitstraling en het warme kleurtonen. U kunt er ook voor kiezen om het hout te verjongen en tegelijkertijd te beschermen tegen vergrijzing, verkleuring, algenaanslag en slijtage. De olie is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller en het resultaat is meteen zichtbaar. De Hermadix Bouwhout Bangkirai-olie is verpakt in een gebruiksvriendelijke fles met een inhoud van 1 liter. Het is een watergedragen, ecologisch verantwoorde olie met een lange levensduur. U kunt er zeker van zijn dat uw hout weer de mooie, warme uitstraling krijgt die het verdient.

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk voor terreinen en hekwerk.

5/5

Met de Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm bescherm je jouw terrein of hek tegen inkijk. De scherm is 3 meter lang en 1 meter hoog, waardoor je een weldadige privacy krijgt. Het scherm bestaat uit ongeveer 1800 bladeren, die speciaal ontworpen zijn naar de vorm en kleur van klimop. Elk blad is ongeveer 6x6 cm groot en is vastgemaakt aan een draadgaas. De draadgaas is bekleed met kunststof, waardoor hij bestand is tegen weersinvloeden. Door het scherm krijg je niet alleen meer privacy, maar ook een aangename sfeer. Het scherm dempt het straatlawaai en biedt bescherming tegen de wind. Daarnaast is het ook perfect om binnen- en buitenruimtes mee te decoreren. Er zijn verschillende designs beschikbaar, zoals een donkergroene klimop van 300 x 100 cm en een lichtgroene klimop van 300 x 150 cm. Met de Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm creëer je dus een rustige omgeving waar je je helemaal kan ontspannen.

Intergard Hazelaarscherm tuinscherm hazelaar 180x180cm.

5/5

Het Intergard Hazelaarscherm tuinscherm hazelaar is een uniek en handgemaakt tuinscherm gemaakt van natuurlijke materialen. Afmetingen zijn 180x180cm en het scherm heeft een levensduur van ongeveer 15 jaar. Het scherm bevat geen chemische verduurzaming en is gemaakt van snoeihout zonder boskap. Het scherm bevat geen giftige hout impregnatie met zware metalen, maar is helemaal natuurlijk en 100% recyclebaar. Het scherm is aanbevolen door milieu organisaties en het ministerie van VROM omdat het biologisch afbreekbaar is. Als optie is er ook houten palen of bijbehorende kastanjehouten palen leverbaar. Het Intergard Hazelaarscherm tuinscherm hazelaar is een unieke oplossing om je tuin af te schermen, maar ook om een natuurlijke sfeer te creëren. Het is makkelijk te plaatsen, zowel horizontaal als verticaal. Ook is het een milieuvriendelijke manier om je tuin te scheiden van andere tuinen, want het is geheel natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Bovendien is het een duurzaam product met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Natuurlijke tuinafscheidingen zijn een natuurproduct, dus diktes, maten en kleuren kunnen afwijken.

Intergard Gaaspanelen draadpaneel draadmatten gaasmat 180x180cm.

5/5

Intergard Gaaspanelen draadpaneel draadmatten gaasmat 180x180cm is een geweldige optie als je op zoek bent naar een goedkope en snelle oplossing als tuinafscheiding. Het heeft een afmeting van 180x180cm, een draaddikte van 4mm en een maaswijdte van 10cm. Het is ideaal te combineren met onze kunsthaag tuinmatten of zichtdoeken. Het is eenvoudig en snel te plaatsen met betonmatbeugels en houten palen. Daarnaast is het verzinkt, waardoor het voorkomt dat het vroegtijdig roest. Daarnaast is het gaaspaneel ook te gebruiken als klimrek tegen bestaande schuttingen en muren, of als trellis of als decoratie binnenshuis. Het is ook verkrijgbaar in de afmeting 90x180cm. Met deze gaaspanelen heb je een duurzame en stijlvolle oplossing voor je tuinafscheiding of klimrek.

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk voor terreinen en hekwerk.

5/5

Blumfeldt Tuinscherm Privacyscherm Bescherming tegen inkijk voor terreinen en hekwerk biedt een rustige en intieme sfeer voor uw terras of tuin. Met deze schermrol wordt de bescherming tegen inkijk eenvoudig en snel uitgerold. De maat is 3 m lang en 1 m hoog, waardoor het een perfecte afrastering is voor uw afrasteringen, balustrades of hekwerk. Met de flexibele binddraad (bij de levering inbegrepen) wordt het scherm stevig bevestigd. Dit donkergroene scherm is gemaakt van kunststof bekleed draadgaas met mazen van 6 x 6 cm. Met de 1800 bladeren die erop zitten, heeft u een dicht groen kleed dat nieuwsgierige buren en passanten het zicht verspert. De bladeren bieden ook extra bescherming tegen de wind en dempen het lawaai van de straat. De bladeren zijn ongeveer 6 x 6 cm groot en in vorm en kleur gemodelleerd naar klimop. De Blumfeldt Afrastering tegen Inkijk is perfect voor het decoreren van binnen- en buitenruimtes. Er zijn verschillende designs beschikbaar, zoals Klimop donkergroen 300 x 100 cm, Klimop donkergroen 300 x 150 cm en Klimop lichtgroen. Creëer een rustige omgeving in uw tuin of terras met deze prachtige tuinscherm.

Intergard Wilgenscherm 180x180cm.

5/5

Intergard Wilgenscherm 180x180cm biedt een prachtige oplossing voor het creëren van een stijlvolle, natuurlijke omheining. Het scherm bestaat uit een stevig houten frame dat is geïmpregneerd met chroomvrij grenen, wat het frame beschermt tegen vroegtijdige houtrot. Daarnaast zijn de wilgentenen geolied, zodat ze bestand zijn tegen weersinvloeden. Hierdoor is het scherm zeer duurzaam. Het scherm is eenvoudig en snel te bevestigen tegen houten palen d.m.v. L-beslag. Daarnaast is het FSC gecertificeerd en worden er bijbehorende houten palen als optie aangeboden. Met het Intergard Wilgenscherm van 180x180cm creëer je een stijlvolle, natuurlijke omheining. Het stevige houten frame is geïmpregneerd met chroomvrij grenen en verder zijn de wilgentenen geolied, waardoor het scherm zeer duurzaam is. Het scherm is eenvoudig te bevestigen met L-beslag en het is FSC gecertificeerd. Als optie is er ook een set houten palen verkrijgbaar. Deze palen zijn gemaakt van geïmpregneerd grenen en zijn bestand tegen vroegtijdige houtrot. De combinatie van het stijlvolle design en de natuurlijke uitstraling zorgen er voor dat je tuin of terras een prachtig aanzicht krijgt.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de schutting vergelijking

Het kan zijn dat je graag de nummer 1 van onze top 10 wilt hebben. Dit is de Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm.. Soms kan het voorkomen dat deze helaas niet op voorraad is. Dit is vervelend, maar eigenlijk niet te voorkomen. Het is dan wel fijn om te weten hoe je dit kunt oplossen. 

Wij zullen proberen om overal bij te zetten wanneer de schutting weer beschikbaar is. Wanneer je dit niet kunt vinden, kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk laten weten wanneer de schutting weer beschikbaar is.

Het kan soms voorkomen dat je de schutting koopt, maar dat het toch niet helemaal voor jou weggelegd is. Dan moet hier uiteraard wat aan gedaan worden. Het beste wat je in deze situatie kunt doen is de schutting retourneren. Zo blijf je niet met iets zitten waar je achteraf helemaal niet blij mee bent. 

Retourneren kun je altijd doen wanneer toch niet helemaal tevreden bent over een product. Dit is bij ons geen enkel probleem. Wanneer je een product koopt, zit je er dus nooit volledig vast aan. Je moet wel op tijd retourneren.

De best geteste schutting is de Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm.. Hier kun je dan ook vast al een hele hoop ervaringen over vinden. Het is dan belangrijk om te weten waar deze ervaringen precies vandaan komen. De schutting ervaringen komen eigenlijk van onze klanten die al eerder wat bij ons gekocht hebben. 

Hierdoor kunnen ze hun mening achterlaten over de schutting. Dit is erg belangrijk voor ons, zodat we weten of de schutting daadwerkelijk goed zijn. Daarnaast kunnen toekomstige klanten dan direct lezen hoe alles precies gaat en wat een goede aankoop is.

Na ons onderzoek is Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm. de beste schutting die momenteel op de markt verkrijgbaar is. 

Onze laatste woord over deze schutting

De constatering van de schutting is vrij simpel. De beste schutting voor je tuin is Intergard Schutting tuinscherm Multi 19 planks 180x180cm.. Uiteraard kun je ook de rest van de top 10 bestuderen en hiervan een schutting kopen. Ze zijn namelijk allemaal van goede kwaliteit. 

Het is wel belangrijk om zelf ook op onderzoek uit te gaan naar de schutting. Op die manier weet je zeker dat je de beste schutting hebt gekocht die voor jouw situatie mogelijk is. 

Conclusie schutting top 10